.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) .. ژمارەی مۆبایل ( 07736993749 )
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447724242223) .
ســڵاو ئازیزن
له بابهت و خواردنی ئهمڕۆ کفته ی برۆێشم بۆ ئاماده کردون هیوادارم بهدڵتان بێت
که رسته کان
۲.......کوپ برۆێش
پیا ز ێک
سڵق
نووک
قیمه
به هارات
دۆشاوی ته ما ته
که ره وز
رۆن
کشمیش
بایام
خۆێ
ئاماده کردنی
یه که م جار برۆێشه که ئاوی شله تینی پیا ئه که ین تا تۆزێک نه رم ئه بێته وه ئنجا به ده ست ئه یشلین
تۆزک خۆێ له گه ڵ تۆزێک قیمه له گه ڵ تۆزیک به هارات تۆزیک پیا ز ئه ما نه شی تی ده که ین
ئنجا جوان هه موی به یه که وه ئه شێلین دا ێده نێن تا قیمه که حازر ده که ین
ئا ماده کردنی قیمه که
قیمه که له گه ڵ پیاز و که ره وز بایام و کشمیشه که سور ده که ینه وه له رۆنه ئنجا خۆێ و به هاراتی
پیا ده که ین تا جوان سو ر ده بێته وه ئنجا برۆێشکه ئه هێنین کفته که دروست ده که ین
ئا ماده کردنی شله ی کفته که
مه نجه ڵێک ئه هێنین تۆزی رۆ نی تێ ئه که ین له گه ڵ دۆشا و نووک به س ئه بێ نووکه که پێش تر
کۆوڵا بێت له گه ڵ سڵقه که ئه جنین وئنجا ئاوی تێ ده که ین تا ئه کو ڵێت
ئنجا ده ست ده که ین به دروست کردنی کفته که که ته واو حازر بوو ده یکه ینه ناو ئاوه که تا ده کۆڵێت
هیوا دارم به دڵتا ن بێت
تایبه ته به کورد ژین
لهسهر هێڵ نییه
دهست خۆشبێت زۆر خۆش دیاره ماندو نه بیت هاورێ گیان
لهسهر هێڵ نییه
سوپاس تان ئه که م
لهسهر هێڵ نییه
دەستەکانت خۆش ترێ خان زۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆر خۆشە من زۆرم حەز لە کفتەیە شلەکەی سڵق بێت ئەوەی تۆش زۆر خۆش دیارە سەر کەوتو بیت
لهسهر هێڵ نییه
sopas daike faren wala xosh drwstei akam mnesh la daikm fier bom xozga nzeik boetya bom anrdei
لهسهر هێڵ نییه
das xosh barasti xosh deiyara azanem lem xwar du wa zooooooooooooooooooooooooor xosha
لهسهر هێڵ نییه
دەستەکانت خۆش بیت ترێ خان
زۆر خۆشە من زۆرم حەز لە کفتەیە
لهسهر هێڵ نییه
sopas dada xaja gyan am jara wara kaftai sabon karant bo lein inja monafasam ka ha xaja hhhhh kchi ba mn nagetawa hhh joma3a wara kafftt bo lei ahenm
لهسهر هێڵ نییه
zor sopas dlovan41 hwa daram ba dl bet
لهسهر هێڵ نییه
واو
دهست خۆش
لهسهر هێڵ نییه
zor sopas helin xan gyann
لهسهر هێڵ نییه
دهستهکانت خۆش بێت trey گیان
کجه دهست ڕهنگینهکهی باپیره
به هیوای بهردهوامیت ئازیزهکهم
لهسهر هێڵ نییه
zor zor sopas bapiera gyan
لهسهر هێڵ نییه
slaw dast xosh balam brweshaka abe chand bxwset
لهسهر هێڵ نییه
sopas gyana
brewshaka behna awei shlateni peyabka tanha 5 daqe basa dwai ba dast beshila lagal pieyazo toiziek qema xwey
لهسهر هێڵ نییه
دةستةكانت خوشبى هاورى كيان
واديارة زور بةتامة
من زورم حةزلة كفتةية
لهسهر هێڵ نییه
دەستەکانت خۆش ترێ خان
لهسهر هێڵ نییه
دةستةكانت خؤش بيت بؤ ئةم خواردنه بةتامه ترئ كيان
سةركةوتوو بيت
لهسهر هێڵ نییه
daset xosh tere gean hewaderem la mange ramaezan shte jwantereman peshkash bekiaet
لهسهر هێڵ نییه