.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) ..
ژمارەی مۆبایل ( 07812539505 ) .
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706) .
کوڕ: ماشاءلله چەند جوانیت کەسى جوانى وەک تۆم نەدیوە
کچ: زۆر سوپاست ئەکەم وخۆزگە تۆش ئەوەندە جوان ئەبوویت , بۆئەوەى منیش بتوانم پێت بڵێم کە جوانى
کوڕ: ئێ قەیناکە وەک من درۆ بکە
گفتوگۆی نێوان کوڕ و کچ لە چاتدا:
کوڕ : چۆنیت؟
کچ : بەڵێ؟!!!!
کوڕ : وەزعت چۆنە؟
کچ : من تۆ ناناسم بۆ ئیزعاجم ئەکەیت؟
کوڕ : ئۆۆۆۆۆۆ من (دەوڵەمەند)م .
کچ : منیش (نونو) م ، تەمەنم ٢٠ ساڵە و خۆشحاڵم.
کوڕ : چونکە ناوم دەوڵەمەندە ، لە خۆشەویستیدا پێم ئەڵێن دودو.
کچ : چی؟؟؟؟؟؟ ببورە من قسە لەگەڵ کوڕدا ناکەم!
ئەحۆل لە جەریدە خوێندێوە گوایە لە چین هەموو یەک چرکە جارێک مناڵێک لە دایک ئەبێ.. وتی ئەک بەساقەی خواتان بم.. لای ئێمە ٩ مانگی پێ ئەچێ.. یابانە یابان.
عیدی میلادی دەنکەکەی بوو. وتی دیارییەکم بۆ کڕیوی. وتی چیە؟ بردیە بەر پەنجەرەکە. سەیارەکی سووری ئاخر مۆدێلی نیشاندا کە لەوبەرەوە راگیرابوو. وتی ئەو سەیارەیە سوورە ئەبینی؟ دەنکەکەی لە خۆشیا خەریک بوو دڵی بوەستێ. وتی ئااااا. ئەحۆل وتی: لەو رەنگە بۆیەیەکی نینۆکم بۆ کڕیوی!
پیاویك ئهبیت به وهزیرى پهروهرده ، لیى ئهپرسن بهرنامهى نویت چیه بؤ خویندن ؟ ، وتى به پشتیوانى خواى گهوره ههول ئهدهین نهتیجه پیش تاقیکردنهوهکان بدهینهوه قوتابیان
amada krdni:cholaka
لهسهر هێڵ نییه
عیدی میلادی دەنکەکەی بوو. وتی دیارییەکم بۆ کڕیوی. وتی چیە؟ بردیە بەر پەنجەرەکە. سەیارەکی سووری ئاخر مۆدێلی نیشاندا کە لەوبەرەوە راگیرابوو. وتی ئەو سەیارەیە سوورە ئەبینی؟ دەنکەکەی لە خۆشیا خەریک بوو دڵی بوەستێ. وتی ئااااا. ئەحۆل وتی: لەو رەنگە بۆیەیەکی نینۆکم بۆ کڕیوی
لهسهر هێڵ نییه
supas daya gyan
لهسهر هێڵ نییه
ههههههههههههههههه
یاخوا ئهو دهستانهت خۆش بێت ههمووی نوکتهی نوێ و زۆر شاز بوون
به هیوام ههمیشه بهردهوام بیت
ئارهزوی دهم بهخهندهیی و دڵخۆشیم ههیه بۆت ، که بهو شێوازه دڵی هاورێیان خۆش ئهکهیت
دوباره بژیت
که ئهزانیت خودا له خۆڵ دروستی کردویت، ئیتر بۆچی خۆت به گهوره ئهزانیت؟!
لهسهر هێڵ نییه
boewa xama gyan supasSupas
لهسهر هێڵ نییه
هههههههههههههههههه دةست خؤش
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhh dastakant xosh
لهسهر هێڵ نییه
supas boewae gulllllllllll
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhh
daxosh cholka gyan harbzhe bawnm
نـاخـۆشترین ڕۆژکانـی ژیـانـم کهسێک پـێـی بـهخشیـمکـه " خـۆشتریـن ڕۆژهکانـی ژیانـم پـێشکـهشی کـرد.
لهسهر هێڵ نییه
supas lewzha gull supas malakam
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhh dast xosh zor xosh bwn
لهسهر هێڵ نییه
swpas gyana
لهسهر هێڵ نییه