.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) ..
ژمارەی مۆبایل ( 07812539505 ) .
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706) .
سهرخۆشێك سلاجهكهی كردهوه ئاو بخوات بینی(جهلی)یهكه ئهلهرێتهوه وتی مهترسه هاتوم ئاو بخۆم
حهپۆلیان کرده جهههنهمهوه.. به ڕاکردن هاته دهرهوه و وتی گری گرت ڕاکهن!
کابرایهکی ناشیرین له ئهوروپاوه ئهگهڕێتهوه بۆ کوردستان، توتییهکیشی پێیه.. له مهطار لێی ئهپرسن ئهم حهیوانه لهگهڵ تۆدایه؟
یهکسهر توتییهکهی ئهڵێ: بهڵێ، بهڵێ.
کابرایهکی ڕهزیل میوانێکی یهت، ههر بۆ مجامهله پێی ئهڵێ: ئهگهر نانت نهخواردووه، مریشکێکمان ههیه، پێی ئهڵێم هێلکهیهکت بۆ بکات ...
حهپۆلیان پرسی: ئهوه بۆچی بهس نیوهی پانتۆڵهکهت ئوتوو کردووه؟ ئهویش وتی: ئاخر وایهری ئوتووهکهم کورته و ناگاته ههموو پانتۆڵهکه.. هههههههه
کوردێک تووتیەکی هەبوو فێریکردبوو،بۆ ئەوەی بڵێ "بژی کورد و کوردستان"، رۆژێک کوردەکە تووتیەکەی بە عەرەبێک فرۆشت، تووتیەکە هەر ئەی ووت:بژی کورد و کوردستان،عەرەبەکەش رقی لێی هەستاو هەرچی،پەڕوپۆڵبوو لێیکردەوە و هێنای بۆ فرۆشتن،لەوێ دوو خوێندکاری کورد تووتیەکەیان بینی و پێی پێ دەکەنین، تووتیەکە وتی: غەڵەت نەکەن،ئاگاتان لە دەمتان بێت من لەسەر کوردایەتی واملێهاتووە
خوایە گیان, هەندێ جار زۆر سەختە بۆ من لەوە تێبگەم ...!!
کە دەتەوێ چی بۆ من ڕووبدات, بەڵام متمانەم پێت هەیە ..!!
ئـەوە ئـەزانــم کـە بـاشـترینــم پــێ دەبـەخشــى .. يــالله .
لهسهر هێڵ نییه
حهپۆلیان پرسی: ئهوه بۆچی بهس نیوهی پانتۆڵهکهت ئوتوو کردووه؟ ئهویش وتی: ئاخر وایهری ئوتووهکهم کورته و ناگاته ههموو پانتۆڵهکه
dast xosh
لهسهر هێڵ نییه
supas
لهسهر هێڵ نییه
ده ست خؤش زور خوش بوون نوكته كانت
لهسهر هێڵ نییه
dast xosh gean
لهسهر هێڵ نییه
ههههههههههههه
دەست خۆش
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dast xosh barasste hamwe tazaw xosh bwn
لهسهر هێڵ نییه
بزيت زور خو ش بوو
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dast xosh barste ba qwat bw
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhhhh6=( ]
dast w chaet xosh kazhan xan
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhh
dasxosh nuktakan zor xosh bwn
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن ravy (2012-05-08 22:30:07)
لهسهر هێڵ نییه
zoor supas hawreyan
لهسهر هێڵ نییه
سوباس
لهسهر هێڵ نییه
[youtube][/youtube]
لهسهر هێڵ نییه
abdlwahab نووسی:
[youtube][/youtube]
شاردنهوه:
شاردنهوه:
لهسهر هێڵ نییه