.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) .. ژمارەی مۆبایل ( 07736993749 )
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447724242223) .
دهستت خۆش بێت کاکه سیروان گیان بۆ ئاماده کردنی ئهم میواندارییه ،
بهخێر هاتنی هاورێ و برای ئازیزم کاکه رۆندک دهکهم زۆر خۆشحاڵ که لهم ساباتهدا هاورێیهکی بهرێزی خۆم دهبینم ، یهخوا بهخێر بێت برا گیان ، هیوادارم کاتێکی خۆش لهگهڵ سهرجهم هاورێاندا بهریته سهر لهم میوانداریهدا،،،
منیش وهکو هاورێێان ئهمهوێت چهند پرسیارێک ئاراستهی بهرێزتان بکهم ،،
یهکهم: ههستت چی بوو کاتێک دهستهی بهرێوهبهرایهتی کوردژینت له نزیکهوه بینی ؟ وهکو ئهوهی تۆ کهسێکی نزیکی له دهستهی بهرێوهبهرایهتیهوه ههڵسهنگاندی تۆ بۆ ئهو دهستهیه چۆنه ؟؟
دووهم: له گهشتی ئهم جارهدا له سهرهتادا کاکه شاد و کاکه سیروان تۆیان به ههڵه به کاک هێمن و کاک رێکان و من ناساند ئایا کێ دارێژهری ئهم پلانه بوو ؟؟ تۆ ههستت بهچی کرد که کاک شاد و کاک سیروان کاتێک تۆیان به ههڵه به ئێمه ناساند ؟؟هاهاهاهاها
تهنها ئهو دوو پرسیارهم ههبوو هیوام وایه ماندوو نهبیت به وهڵامهکانیانهوه ،
دووباره زۆر زۆر بهخێر بێت هاورێ خۆشهویستهکهم...
لهسهر هێڵ نییه
کاکه نهریمان گیان زۆر بهخێرهاتنی گهرمت دهکهم بۆ میوانداریهکه ئهزیزم
هیوام بهختهوهری تۆ یه ئهزیزم له ژیان و لهکاری رۆژانهت و سهرکهوتوو بیت و تهمهن درێژ بیت
من هیچ پرسیارێکی ئهو تۆم نیه چونکه چهند ساله لهگهل یهکین و تهواوی شتهکان ئهزانم هههههه
دووباره بهخێر بێت سهرچاوانمان تۆ خۆشهویستی ئێمهیت و چاوی ئێمهیت
تهمهن درێژو بهختهوهر بیت
لهسهر هێڵ نییه
دهستت خۆش بێت کاکه سیروان گیان بۆ ئاماده کردنی ئهم میواندارییه ،
بهخێر هاتنی هاورێ و برای ئازیزم کاکه رۆندک دهکهم زۆر خۆشحاڵ که لهم ساباتهدا هاورێیهکی بهرێزی خۆم دهبینم ، یهخوا بهخێر بێت برا گیان ، هیوادارم کاتێکی خۆش لهگهڵ سهرجهم هاورێاندا بهریته سهر لهم میوانداریهدا،،،
زۆر سوپاس یادگار گیان هاورێ و ئهزیزی منی بههیوای کاتێکی خۆش.
منیش وهکو هاورێێان ئهمهوێت چهند پرسیارێک ئاراستهی بهرێزتان بکهم ،،
یهکهم: ههستت چی بوو کاتێک دهستهی بهرێوهبهرایهتی کوردژینت له نزیکهوه بینی ؟ وهکو ئهوهی تۆ کهسێکی نزیکی له دهستهی بهرێوهبهرایهتیهوه ههڵسهنگاندی تۆ بۆ ئهو دهستهیه چۆنه ؟؟
دهمێک بوو چاوهروان بووم ئهم دهستهیه ببینم تا له نزیکهوه به بینینیان ئاشنابم بهراستی ههستم به خۆشیكی زۆر کرد چونکه نێت لهگهل دهرهوه جیاوازه ئهو رۆژه کات لای من نهدهرۆی تا بتانبینم.
گهر دهست بژێر بکرابایه وا دهرنهدهچوو بهراستی ههمووتان به ئهزموون و شارهزان بهئومێدی ههمووسالێک ئه م گهشتانه ببینن تا ههتا ههتایی.
دووهم: له گهشتی ئهم جارهدا له سهرهتادا کاکه شاد و کاکه سیروان تۆیان به ههڵه به کاک هێمن و کاک رێکان و من ناساند ئایا کێ دارێژهری ئهم پلانه بوو ؟؟ تۆ ههستت بهچی کرد که کاک شاد و کاک سیروان کاتێک تۆیان به ههڵه به ئێمه ناساند ؟؟هاهاهاهاها
له شهقڵاوه کاک دیدا روکاک سیروان وکاک شاد منیان ههڵگرت تا گهیشتینه ئهو شوێنهی که چاوهروانی تۆ و کاک هێمنمان دهکرد هیچ پڵانێک نهبوو لهو شوێنه شاد ئهم پڵانهی دارێشت کاک سیروانیش هاوکاری بوو بهڵام کاک دیدار هیچی نهووت نه ئا نه نا بهڵام من زۆر حهزم بهم پلانه نهدهکرد بههۆی که یهکهم جاره ئێوه دهبینم ئهو کهسهی که منیان پێ تهشبیه کرد نه دهمناسی نه کردهوهکانیشم دهزانی ههر وه رهجهبم لێهاتبوو ههر دهمووت ئم ئم ههههههههه بۆمن زۆر ناخۆش بوو . بهڵام دوای که له قهلآ دزی چووین بۆ ههڵشوو من لهگهل کاک رێکان چووم ئهوکاته پێم ووت من رۆندکم وتی دهمزانی .ههههههه کاک هێمنێش دواتر زانی بهڵام بۆتوی نهدرکاند تا شهو من زوو زوو دهم ویست بدرکێنم بهڵام کاک شاد و کاک سیروان زوو دهیان ووت ئێ کاک.....؟ نهیان دههێشت هههههههه
بههیوای سالێکی ترو خۆشیێکی تر.
تهنها ئهو دوو پرسیارهم ههبوو هیوام وایه ماندوو نهبیت به وهڵامهکانیانهوه ،
دووباره زۆر زۆر بهخێر بێت هاورێ خۆشهویستهکهم...
زوور سوپاس یادگار گیان بۆ بهژداریت براو ئهزیزی منی.
لهسهر هێڵ نییه
کاکه نهریمان گیان زۆر بهخێرهاتنی گهرمت دهکهم بۆ میوانداریهکه ئهزیزم
هیوام بهختهوهری تۆ یه ئهزیزم له ژیان و لهکاری رۆژانهت و سهرکهوتوو بیت و تهمهن درێژ بیت
من هیچ پرسیارێکی ئهو تۆم نیه چونکه چهند ساله لهگهل یهکین و تهواوی شتهکان ئهزانم هههههه
دووباره بهخێر بێت سهرچاوانمان تۆ خۆشهویستی ئێمهیت و چاوی ئێمهیت
تهمهن درێژو بهختهوهر بیت
زۆر سوپاس بۆ ههلبژاردنی من بۆ ئهم ساباته.
لهگهل تۆش کاک سیروان گیان.
بهلێ وایه وایه ههموو پلانهکان دهزانی هههههه پێویست به پرسیار کردن ناکات.
ئهزیزی منی چاوت ماچ دهکهم.
لهسهر هێڵ نییه
پهیڤی کۆتاییم
زۆر سوپاسی دهستهی بهرێوه بهرایهتی دهکهم که ئهو دهرفهتهتان بهم دا وهکو ههر مێوانێکی تر که بهژدار بم لهم ساباتهدا خۆم زۆر به خۆشحال دهزانم که بۆ ساتێک لهگهل ئهندامان گفتوگۆیهک بکهین تا زیاتر لهگهل یهکتری ئاشنا بین بهو پرسیاره جوانانهی ئێوه سوپاس بۆ گشت لایهک ئهوانهی پرسیاریان ئاراسته کردووم وه ئهوانهی سهردانی ئهم ساباتهیان کردووه وه داوای لێبووردن دهکهم بۆ کهم و کورتی وهڵامهکان و درهنگ وهڵام دانهوهیان دوا ووتهم خۆشییه بۆ گشت ئهندامان . لهگهل رێز.
شازاده شهنێ
* گرانترین پرسیار کام پرسیاری چی ئهندامکه ، لهکۆتایدا دهرئهکهوێت ؟
ئهو پرسیاره بوو که بۆ کۆتایی ههڵگیرا ههر ئهم پرسیاره زۆر قوورسه .
لهسهر هێڵ نییه