.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) ..
ژمارەی مۆبایل ( 07812539505 ) .
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706) .
چهند نووکتهیهکی خۆش که بۆم ئاماده کردوون به هیوای که ببێته مایهی خۆشحاڵی گشت لایهکتان وه کاتێکی خۆش بهسهر بهرن
باوک:- کچهکهم بهم درێنگانهی شهوه له سهر ئهم باڵکۆنه خهریکی چیت
کچ :- باوکه گیان سهیری مانگ دهکهم
باوک:- ده بێزهحمهت به مانگهکهت بڵێ سهیارهکهی بکوژێنێتهوه ، له بهر دهنگهکهی کهسمان خهومان لێناکهوێت
مامۆستایهك پرسیار له تهلهبهیهک ئهكات و ئهڵێت ئادهی "خوله"م بۆ بخهره ڕستهوه.. ئهویش ئهڵێ من و شیروان و کامهران چوین بۆ دووگۆڵی.. مامۆستا ئهڵێ: ئهی خوله؟ تهلهبهکه ئهڵێ: وهڵا مامۆستا زۆرمان پێوت، بهس نههات لهگهڵمانا
من ناوم بڵێسەیە کچی شوعلە خانم، لە قوتابخانەی ئاگری داخم بەڕێوەبەرەکەمان ناوی مامۆستا عهلادینە، یاریدەدەرەکەی ناوی هەتاوخانە، ڕابەری پۆلەکەمان ناوی مامۆستا پشکۆیە، قدوەی پۆلەکەمان ناوی ژیلەمۆیە، فەڕاشەکەشمان ناوی باجی فانوسە.. دەوەرە مەتەقێ لەم گەرمایەدا
كابرایهکی ڕهزیل سهفهر ئهکات.. لهوێوه نامهیهک ئهنێرێت بۆ ژنهکهی و بۆی ئهنوسێ: ژنه خۆشهویستهکهم، ببوره ئهم مانگه ناتوانم پارهت بۆ بنێرم، بهڵام لهگهڵ ئهم نامهیهیا 100 ماچت بۆ ڕهوانه ئهکهم.. ژنهکهشی نامهیهکی بۆ ئهنوسێتهوه و ئهڵێ: پیاوه خۆشهویستهکهم، زۆر سوپاس بۆ ئهو 100 ماچهی که بۆت ناردم، بهڕاستی فریام کهوتن: لهباتی کرێ، 50 ماچم یا به خاوهن ماڵهکه.. 20 ماچیشم یا به خواردن.. 10 ماچیشم یا به وهردهواڵه و هێشتا 20 ماچیشم پێ ماوه
sc. fb
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhh dast xosh6=(
لهسهر هێڵ نییه
ههههههههه دەستەکانت خۆشبێ
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhh am danayan zor xosh bu=(
من ناوم بڵێسەیە کچی شوعلە خانم، لە قوتابخانەی ئاگری داخم بەڕێوەبەرەکەمان ناوی مامۆستا عهلادینە، یاریدەدەرەکەی ناوی هەتاوخانە، ڕابەری پۆلەکەمان ناوی مامۆستا پشکۆیە، قدوەی پۆلەکەمان ناوی ژیلەمۆیە، فەڕاشەکەشمان ناوی باجی فانوسە.. دەوەرە مەتەقێ لەم گەرمایەدا
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن kazhan halabjay (2012-05-31 13:52:35)
خوایە گیان, هەندێ جار زۆر سەختە بۆ من لەوە تێبگەم ...!!
کە دەتەوێ چی بۆ من ڕووبدات, بەڵام متمانەم پێت هەیە ..!!
ئـەوە ئـەزانــم کـە بـاشـترینــم پــێ دەبـەخشــى .. يــالله .
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
daya amanash azane dast xosh
لهسهر هێڵ نییه
supas bo ewa
ay chon kchakam amanash azanm
لهسهر هێڵ نییه
ئةوةى 3 زؤر خؤشبوو داية كيان
لهسهر هێڵ نییه
supas mardin gyan
لهسهر هێڵ نییه
باوک:- کچهکهم بهم درێنگانهی شهوه له سهر ئهم باڵکۆنه خهریکی چیت
کچ :- باوکه گیان سهیری مانگ دهکهم
باوک:- ده بێزهحمهت به مانگهکهت بڵێ سهیارهکهی بکوژێنێتهوه ، له بهر دهنگهکهی کهسمان خهومان لێناکهوێت
دهستهكانت خۆش بیت هاوریكهم ئهویان زۆرخۆش بوو هاهاها بژیت
لهسهر هێڵ نییه
dast xosh bet eaxwa daeke hanw har bzhet baxwa zor pekanenm har bzhet
لهسهر هێڵ نییه
سوپاس هاوریان
خۆشحالم كه به دلتان بوو
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن دایکی هانۆ (2012-06-03 11:38:17)
لهسهر هێڵ نییه
هههههههههه
ههموویان خۆش بوون
دهست خۆش دایکی هانۆ
هیوای بهردهوامیت بۆ ئهخوازم
لهسهر هێڵ نییه
zor supas soza gyan
لهسهر هێڵ نییه
دةست خؤش
لهسهر هێڵ نییه
dast xoshbet hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
لهسهر هێڵ نییه