.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) ..
ژمارەی مۆبایل ( 07812539505 ) .
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706) .
hewadarm badltan bet
یەكێك لەچینیەك دەپرسێ: ئەرێ داهێنانەکانتان گەیشتۆتە کوێ؟ ئەویش دەڵێت ئێستا دەتوانین مانگە دەستکردەکان لەئاسماندا چاک بکەینەوە و خۆشمان لەسەر زەوی بین، ئەویش دەڵێت: -وەڵا موهیمە، یەعنی دەرنافیزەکەتان ئەوەندە درێژە!!!
- کچێک عاشقی دکتۆرێک بووه و ههموو ڕۆژێک دهچێته خهستهخانهکهی. ڕۆژێکیان ناچێت. دکتۆرهکه خێرا تهلهفونی بۆ ئهکا و پێی ئهڵێ: ها گیانه، ئهوه چییه ئهمڕۆ دیارنهبوویت؟ ئهویش ئهڵێ وهڵا بڵێم چی، زۆر زۆر نهخۆش بووم.
- بە یەكێک دەڵێن ئەگەر ماتۆڕێکت هەبی چۆن لێدەخوڕی؟! ئەویش دەڵێ: چ دەکەم. وەک ئەو عالەمەی دەستم لە جامەکەی دەردێنم..
- ڕۆژێک یەكێك له باوکی دەپرسێت؛ بابه تۆ له کوێ لەدایکبوویت؟ ئەویش ئەڵێ کوڕم من له هەولێر لەدایکبووم. ئینجا ئەڵێ ئەی من؟ باوکی ئەڵێ؛ تۆ له سلیمانی لەدایکبوویت. كوڕەكەش ئەڵێ؛ ئەی لەو سوتفەیه، ئەی چۆن یەکتریمان ناسی!
ژنێك بە مێردەكەی خۆی دەلێت: پیاوەكە بە موناسەبەتی زەواجمان دوو مەرِ بكە خێر..... مێردەكەشی دەلێت: گوناهی مەڕەكان چییە باجی كەرێتی من بەن
- یەكێك زۆر رەزیل و بەخیل دەبێ شەو خەو ئەبینێ پارە ئەكاتە خێر كە لە خەو هەڵسا گوتی : خەیاڵتان خاوە ئەگەر جارێكی تر من بخەوم..
- گێلێك لەبازاڕ لە دایکی ون ئەبێت ئەچێت بەدوای دایکیا بگەڕێت بە پیاوێک ئەڵێت خاڵەگیان ئەوە ژنێکت نەدیوە منی لەگەڵابم؟
sarchawa:gulan
خوایە گیان, هەندێ جار زۆر سەختە بۆ من لەوە تێبگەم ...!!
کە دەتەوێ چی بۆ من ڕووبدات, بەڵام متمانەم پێت هەیە ..!!
ئـەوە ئـەزانــم کـە بـاشـترینــم پــێ دەبـەخشــى .. يــالله .
لهسهر هێڵ نییه
ژنێك بە مێردەكەی خۆی دەلێت: پیاوەكە بە موناسەبەتی زەواجمان دوو مەرِ بكە خێر..... مێردەكەشی دەلێت: گوناهی مەڕەكان چییە باجی كەرێتی من بەن
هههههههه دهست خۆش کهژان خان
به هیوای بهردهوامیت
لهسهر هێڵ نییه
hhhhhhhhhhhhh dast xosh bo aw nwkta xoshana
لهسهر هێڵ نییه
دةس خؤؤؤؤؤؤش بةراستى هةموويان خؤشن
لهسهر هێڵ نییه
zor supas hawreyan
لهسهر هێڵ نییه
- کچێک عاشقی دکتۆرێک بووه و ههموو ڕۆژێک دهچێته خهستهخانهکهی. ڕۆژێکیان ناچێت. دکتۆرهکه خێرا تهلهفونی بۆ ئهکا و پێی ئهڵێ: ها گیانه، ئهوه چییه ئهمڕۆ دیارنهبوویت؟ ئهویش ئهڵێ وهڵا بڵێم چی، زۆر زۆر نهخۆش بووم.
دهست خۆش کهژان گیان
لهسهر هێڵ نییه
دةست خؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤش هههههههههههه زؤرخؤش بوون
لهسهر هێڵ نییه
ده ست خوش ههههههههههههههههههههههه
لهسهر هێڵ نییه
هههههه دەس خۆش
لهسهر هێڵ نییه
ZO0O0OR SUPAS BO PAYAMAKANTAN
لهسهر هێڵ نییه