.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) ..
ژمارەی مۆبایل ( 07812539505 ) .
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706) .
لهڕێگهی ئهم تاقیكردنهوهوه داهاتووی خۆت بزانه
ئهگهر دهتهوێت بزانی لهداهاتوو چ كاره دهبیت؟ یان دهتهوێ بزانێ له چ بوارێك كاردهكهیت؟ ئهوا وهڵامی ئهم(10)پرسیاره بدهرهوه و دهتوانی بههۆی وهڵامهكانتهوه پیشهی داهاتووی خۆت دیاری بكهیت. لهدرێژهی بابهت تاقیكردنهوهكه ئهنجام بده پرسیارهكان:
1.
ههندێ مانگ 30 ڕۆژی تێدایه و ههندێكی تریش 31 ڕۆژی تێدایه، كام مانگ له مانگهكان 28 ڕۆژی تێدایه؟
2.
ئهگهر نهخۆش كهوتیت و دكتۆر سێ حهپی دایتێ و پێی وتی ههموو نیوكاتژمێرێك حهپێك بخۆ، ماوهی نێوان خواردنی حهپی یهكهم و حهپی كۆتایی چهن كاتژمێره؟
3.
. كاتژمێر 8ی ئێواره ڕۆشتی بنوویت بهڵام پێش ئهوهی بڕۆیت بنوویت كاتژمێره میلدارهكهت تهوقیت كرد بۆ ئهوهی كاتژمێری 9ی بهیانی بهئاگات بێنێتهوه، چهن كاتژمێر دهتوانی بنوی پێش ئهوهی كاتژمێره میلدارهكه به ئاگات بێنێتهوه؟
4.
ژماره 30 دابهش بكه بهسهر نیو پاشان 10ی بۆ زیاد بكه ئهنجامهكهی چهند دهبێت؟
5.
شوانێك 17 مهڕی ههیه، ههموویان مردن تهنها 9 دانهیان نهبێت، كهواته چهن مهڕ ماوهتهوه بۆ شوانهكه؟
6.
پاكهتێك شقارتهت پێیه و دهچیته ژورێكی زۆر سارد و تاریك، لهناو ژورهكه زۆپایهكی دار و چرایهك و مۆمێك ههیه، كامیان یهكهمجار دادهگیرسێنی؟
7.
ورچێك چووه خانوویهكی لاكێشهییهوه كهههموو گۆشهكانی ڕوبهڕوی باشور بێت، ورچهكه ڕهنگی چۆنه؟
8.
پاكهتێك پێیه 3 سێوی تیایه، دوان لهسێوهكانت برد، كهواته چهن سێوت پێیه؟
9.
ژمارهی ئهو ئاژهڵانه چهند بوون كه لهناو كهشتییهكهی موسا پێغهمبهر لهگهڵ خۆی ههڵیگرتبوون؟
10.
ئهگهر تۆ شۆفێری پاسێك بیت لهكوردستان و 43 نهفهرت لهگهڵ خۆت ههڵگرتبێ لهسلێمانیهوه بۆ ههولێر دێیت، لهڕێی كهركوك دهوهستیت و 7 نهفر دادهبهزێت و 5 نهفهر ههڵدهگریت و له قوشتهپه 4 نهفهر ههڵدهگریت و 8 نهفهر دادهبهزێت و پاش تێپهڕبوونی 4كاتژمێر دهگهیته ههولێر. ناوی شۆفێرهكه چییه؟
پرسیارهكان تهواو بوو، ئێستا تۆ ههموو وهڵامهكان لهلای خۆت بنووسه و بۆ ههر وهڵامێكی ڕاست نمره 1 بۆ خۆت دابنێ و پاشان ههموو نمرهكان كۆ بكهرهوه واته ئهگهر (3)پرسیارت ڕاست بوو ئهوا كۆی نمرهكانت دهكاته (3) چونكه ههر پرسیارێك نمرهیهكی لهسهره بهوجۆره پاشان سهیری ئهنجامهكهی بكه و داهاتووی خۆت بزانه. بهر لهوهی وهڵامی پرسیارهكان ببینیت پێشتر دهبێت ههموو وهڵامهكانی خۆتت تۆمار كردبێت تاوهكو بزانی چهن نمره بهدهست دههێنیت، پاش بینی وهڵامه ڕاستهكان ناتوانی كهڵك وهربگری لهم تاقیكردنهوهیه.
كلیك لێره بكه بۆ بینینی وهڵامی پرسیارهكان
لهسهر هێڵ نییه
هههههه ,, وەڵا ئەو پرسیارانە هەمووی جۆرێکە(فکریە) ,, من تەنها ٣ دانەم ڕاست بوو ,, بەڵام هەر دەبم بەدکتۆر ئەو شتانە لۆی نیە
لهسهر هێڵ نییه
هههه ئةستيره كيان من له زانكؤم بةلأم زماره 5 دةرجوو دةست خؤش
لهسهر هێڵ نییه
دهست خۆش كاك ئهمیر ههههههه ئاخر ئهوه مهبهستهی ئهوهیه تۆ ئهبیته دكتۆر و دوای له زانكۆ عهوائیل ئهبیت و به مامۆستای زانكۆ وهرئهگیریتهوه :)
دهستت خۆش سپارده گیان سهرهو خوار بۆی لیكدایتهوه هههه سوپاس چاوهكهم
لهسهر هێڵ نییه
وةلازؤر زؤر خؤشة ئةكةر ئاوام بؤ بيتةوة لةداهاتوودا
زمارةكةى من2بوو واتا ئةبم بةدكتؤر ههههه يةكيكة لةعةجايبةكانى دونيا
دةستةكانت خؤش ئةستبرةخانى كول
لهسهر هێڵ نییه
دەست خۆش من 6 بۆ دەرچوو ، بەڵام مامۆستای ئامادەییم
لهسهر هێڵ نییه
hy mn ba layani kamawa wa bzanm 4 bw
balam mn xwendnm tawaw krdwa
esta andazyarm
Dast Xosh
Thereare many starts..but the moon is you..There are many friend
but the best is you..to forget me!
it is up to you.
to forget you.i'll never do
لهسهر هێڵ نییه
زۆر سوپاس هاورییان دهستتان خۆش ئهمه راست نییه ههربۆ خۆشییه :)
لهسهر هێڵ نییه
دەست خۆش هاورێ گیان من خوێنکاری زانکۆم
بەڵام 2 بۆ دەرچوو ئینشائەڵا لەداهاتوو ئەبم بە دکتۆرا لە زانکۆ
لهسهر هێڵ نییه
ان شاء الله دهستت خۆشبیت سوپاس
لهسهر هێڵ نییه
دةسخؤش هاورئ كيان ئةكةر وابيت من ئةبم بة دكتؤرا لة زانكؤ
وةلا خؤش ههههههه
لهسهر هێڵ نییه
ان شاء الله ئهبیت بهوهی خۆت ئهتهویت دهستت خۆشبیت سوپاس
لهسهر هێڵ نییه
وةلاي زمارة 8 م بو دةرجوو